Sen start men fått mycket gjort ändå

Middag, Vegetariskt

Söndagar brukar bli städdagar, jag skulle väl egentligen plugga men efter sex dagar av endast plugg hade jag för ont i huvudet för att tänka. Var så trött och slut i huvudet att jag inte orkade göra något vettigt förrän vid halv fyratiden. Började med att ta hand om diskberget som skapats under veckan, fick bort det mesta men de var en del kvar.

Kom på att jag köpt mycket grönsaker till de vegetariska rätterna jag skulle göra men inte haft tid att göra. Kunde ju inte låta de bli dåligt så tog tag i det nu. Tänkte göra en vegansk lasagne och enligt receptet skulle det ta en timme att göra. Det var en timme och 40 min till jag behövde gå till bussen så tänkte att det blir perfekt, hinner jag äta av den och sen gå. När jag ställde in den i ugnen var det dock 10 min till jag behövde gå och lasagnen ska stå inne i 20 min. Blev en snabb gorbys istället så får smaka den i morgon till lunch.

Städade ur katternas låda innan jag började med disken. Tömde den lilla sand som var kvar, gnuggade bort skit (bokstavligt talat) med svampen och hällde på ny sand. Självklart så gick Zorro och kissade och Trixie och badade på en gång! Samtidigt dessutom! Bara för att jag hade gjort fint.

Nu sitter vi på bussen hem från matchen. Hur det gick får ni se i ett annat inlägg som kanske kommer upp i morgon. Är min sista pluggdag innan tentan på tisdag så kanske gräver ner mig i sista sekunden plugg..

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer