Sent alla hjärtansdagfirande

Kattunge, Middag

Dagen innan alla hjärtansdag hade vi bokat bord på Pinchos. Två veckor innan alla hjärtansdag tänkte vi att vi borde gå dit den 14:de men det var redan fullbokat hela dagen. Därför bokade vi in den 13:de istället. Dock så var jag fortfarande hängig så vi valde att stanna hemma istället. Vi bokade snabbt in ett nytt besök då vi var uppe i maximal bonus och skulle få hela sex tapas gratis!

Till förrätt beställde vi baconinlindade dadlar, kycklingspett och pulled chicken med ingefära. Till det drack Ola en så kallad iskall öl och jag drack lite vit sangria, tycker deras vita sangria är supergod verkligen. Till huvudrätt blev det en plankstek, som är det självklara valet, och en kebabrulle, Ola åt pulled chicken, som jag åt till förrätt, fish and chips och crispy chicken. Allt smakade sådär supergott som det alltid gör. När vi ätit upp alla insåg jag att jag inte va sådär proppmätt som man alltid blir på Pinchos så jag beställde en till pulled chicken, det var ju så himla gott och Ola tog en creme brulee till efterrätt.

När vi gick ut för att cykla hem kändes det mycket kallare än när vi cyklade dit men det hade iaf slutat snöa. När vi kom hem insåg jag att vi sällan tar bilder på oss två när vi är uppklädda så blev ett ganska misslyckat försök att få en söt bild på oss två och Zorro.

Nu ligger vi i sängen och är väldigt redo för den långa sovmorgonen vi har i morgon. Blev en lyckad andra alla hjärtansdag ändå.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer