Shoppat nyårsoutfiten

Shopping

Idag var jag på stan och shoppade med Sanna. Var så länge sen jag träffade henne, det var superkul att få umgås lite igen. De första fyra butikerna vi gick in i hittade vi inte ens något att testa. Ingen av oss kommer så bra överens med vad som tydligen är mode i dagens läge. Jag var ute efter en nyårsoutfit, efter några försök så hittade jag iaf något som jag tror duger! Vi får se om jag väljer att faktiskt använda det eller om det blir något helt annat. Blev ett linne och en blus utöver kjolen och tröjan jag hittade till nyår.

Efter shoppandet gick vi och fikade på Waynes coffee, Sanna som inte ätit lunch tog en macka som var supergod och jag nöjde mig med en Cola. På glasflaska dessutom, lyxigt värre. Sen cyklade jag hem och Sanna skulle hämta sin bil från verkstaden.

Ovan ser ni linnet och blusen jag köpte. Linnet är ett vanligt svart men superskönt från Bikbok och blusen är kanske lite mera somrig från Kappahl.

Nedan har ni den potentiella nyårsoutfiten, tvingade Ola att ta lite bilder och ljuset suger så man ser inte så bra. Helt osminkad och precis ätit supermycket fläskfilé och potatis i ugn till middag så magen är ganska svullen. Jag gillar ju egentligen att ha lite mer färg men som sagt går jag och dagens mode inte riktigt hand i hand så det fick duga med glittrigt. Både kjolen och tröjan är glittriga men det syns kanske inte så bra.

Nu ska man bara bestämma sig för om tröjan ska vara innanför eller utanför kjolen.

Ha det bäst!

//Marika

  • Shopping
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Ellenss
Ellenss,
Fina saker!
nouw.com/ellenss
MarikaEdith
MarikaEdith,
Tack så mycket!
nouw.com/marikaedith
Anna
,
Vilka snygga grejer! Blusen såg ju jättehärlig ut 😊 På nyårsoutfiten tycker jag att du ska ha överdelen innanför kjolen, känns mer uppklätt så, men båda varianterna funkar 😊
MarikaEdith
MarikaEdith,
Tackar! Ja alla hittills har sagt det så det blir nog så 😉
nouw.com/marikaedith