Shoppingrunda och ommöblering

Som vi har fixat idag! Hade bara en föreläsning som jag valde att inte gå på för att föreläsaren inte är den bästa och jag har fått så lite sömn de senaste nätterna. Jag började istället att städa upp efter festen. Ola hade varit så duktig igår och diskat mycket så det var inte jättemycket kvar att göra. Jag sprang dock upp och ned några tusen gånger (ja det är en överdrift) till källarförrådet med tomma kartonger och madrasser så vi ska få bättre plats i lägenheten. Ola slutade vid tre och strax där efter kom mamma hem till oss och tog med oss ut på en shoppingrunda.

Tanken var att vi skulle köpa garderob, byrå eller något liknande men vi kunde inte på plats bestämma oss för vad vi ville ha. Men vi fick med oss massa andra bra saker, både till lägenheten och till katten. Han kommer sova som en gud i den där sängen! Mjukaste jag känt! Kattsand och kattgodis köpte vi med, vi är så redo för att han ska få komma hem till oss nu!

Skålarna snodde vi får mamma som hon hade kvar från när vi hade kaniner för en herrans massa år sen, där av morötterna. Kopplet köpte vi och det är reflex så det blir toppen (Trixie). Vi fick även med oss en lampa från Ikea så äntligen har vi lyse i sovrummet! Gardinerna hade vi sen innan men vi köpte gardinstänger så vi äntligen kunnat fått upp gardinerna. Det börjar likna ett riktigt hem nu, fortfarande ganska tomt i kök/vardagsrum men det ska fyllas på så småningom.

Vi körde också på en hel ommöblering av sovrummet så nu får allt vi vill ha här inne plats. Lite trångt vid skrivbordet och sängen men det funkar helt klart! Lyckades få upp sänggaveln med som vi dragit oss med att skruva ihop, saker blir gjort när mamma kommer över kan man säga.

Sen hade vi helt klart gjort oss förtjänta av chopchop. Så gott det är alltså. 🍜 I morgon blir det en längre dag i skolan men har tre timmars lunch så kommer nog hem då och äter. Nu är det sovdax.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer