Showcast i Globen

Lillasyster ringde mig på lördagsförmiddagen och frågade mig vad som händer ikväll. Menar du showcasten i globen? Hon ba vi går! Så det blev en spontan tripp in till Stockholm för att kolla på två inspirerande tjejer äga globen.

Började lite problematiskt då jag skulle ta tåget till Upplands Väsby och sen skulle Jessica hämta mig där för att åka bil till Stockholm. Men självklart när man har en tid att passa så går det inte som man vill. Vi kröp i gångfart (hade på riktigt kunnat gå snabbare än vi åkte) mellan knivsta och Arlanda som gav 40 min försening! Med gasen i botten kom vi fram till globen tre minuter över sju och det skulle börjat sju. Det var fortfarande superkö utanför så de försenade det lite men vi hann ändå inte in i tid. Missade ingången och deras dans men resten var vi med på.

Över 10.000 människor från alla delar i landet och även andra länder hade tagit sig dit för att se dessa tjejer livepodda. Och vilken show de bjöd på.

Flera artister var där och uppträdde, de körde heta stolen, de dansade och till och med sjöng som de aldrig gjort förut! Var underbart kul att få dela den upplevelsen med Bianca, Alice, alla 10.000 i publiken men allra mest med syrran såklart.

Den spontana kvällen slutade inte där, när vi gick ut frågade Charlie om vi inte skulle "svänga förbi" hans jobb på vägen hem. Visst tänkte vi, kan väl vara kul men vilket kaos det är att försöka köra bil i gamla stan 😅 Vi kom fram tillslut, åt en andra middag, drack ett glas vin (Jessica som körde drack must såklart) och sa Hej till Charlie innan vi åkte hem igen. Tåget gick då som det skulle igen iaf.

Hade tänkt svänga förbi mammas jobb på vägen hem då söndagen var morsdag. När jag kom till Uppsala så spöregnade det, klockan var kvart i ett på kvällen och jag kände inte riktigt för att ta en 40 min lång omväg i regnet så fick henne att komma förbi på morgonen när hon jobbat klart istället.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer