Sirius-AIK

Fotboll

Efter skolan gjorde vi inluppen till i morgon och jag läste lite i Digital kommunikation boken. Vi bestämde oss för att göra lasagne till middag och det var supergott som alltid.

Efter maten när klockan slog sju satte vi på tvn. Sirius gästas av AIK på studenternas och då vi fått pappas inloggning på Cmore kan vi kolla på matcherna hemma. Spoiler alert på g så ni vet. AIK gjorde första måste ganska snabbt in i matchen men det man inte förväntade sig är reduceringen av Sirius till 1-1 och strax därefter tog de även ledningen med 2-1. AIK har endast släppt in två mål totalt på de första sex matcherna och Sirius hade inte gjort mål på de senaste tre så det var verkligen otippat. Ola skojade när de visade oddsen att om man satte 10 000 på AIK så har man garanterade 12 000. Jag tänkte snarare att om man lägger 100 på Siruis så finns chansen till två tusen bara sådär! Det va när AIK ledde med 1-0. Undra om det var Ola som jinxade det.

Med 40 minuter spelade var jag dock tvungen att lämna matchen för att ta bussen till träning. Lite surt, vill ju se hur matchen går men får uppdateras när jag kommer hem istället.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men mums vad god maen såg ut!! <3
nouw.com/matildaberlin
MarikaEdith
MarikaEdith,
Lasagne är ju det bästa som finns!
nouw.com/marikaedith