Sista dagen på jobbet likamed semester!

Fotboll, Middag, Jobb

Igår var det dags för första träningen för höstsäsongen! Det märktes verkligen att man inte tränat på typ fem veckor.... Åkte även dit i de mest passande skorna som man kan se på bilden nedan.

Ola har haft intressanta jobbarkompisar som tipsat om att man kan krydda som egna brännvin. Hans mamma, alltså Olas inte jobbarkompisens, tycker bara att citronvodkan duger som nubbe så Ola gjorde en egen till henne av citronskal. Citronen la vi sedan i vatten och för mig som inte gillar vatten blev det mycket godare att dricka.

Idag var det sista dagen på jobbet för mig. Vi sommarjobbare på styckefyllning och labb som alla har sin sista dag idag så vi bestämde igår att vi äter lunch ute som sista lunch. När chefen går förbi för att också gå ut och äta lunch så frågade han om vi skulle äta ute så bjöd han på lunchen! Vilken lyx va!

Jag var ju inte så mycket sämre då jag bakat inför sista dagen. Många på jobbet hade hintat "diskret" om att man tar med fika sista dagen på jobbet. Ingen trodde dock att någon skulle göra de så när jag nämnde det så trodde ingen på mig, men så fel de hade.

Efter jobbet kom Ola med bussen och hoppade av vid mitt jobb så åkte vi ut till Hummelsta tillsammans. Supermysigt med god mat som vanligt!

Nu ska Ola, jag , sofie och Christopher fira att jag och Sofie har jobbat våran sista sommarjobbsdag. Hur vi firar får ni se i nästa inlägg men det är lite ovanligt.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer