Sista luckan på plats

Lägenhet, Middag

Började dagen med signalbehandling i fyra timmar mellan åtta och tolv. Till lunch blev det supergod ost- och skinksås i matlådan. Både innan och efter lunch krockade analoglektioner med andra föreläsningar. Nils påminde mig dock om att trådlös kommunikation bara hade ett tillfälle för att jobba och få hjälp med vårat projekt.

Jag, Nils och en till jobbar tillsammans och jag har i princip gjort klart min del av powerpointen och vi hade bestämt att jobba tillsammans men då kunde jag gå på analogen medan dom jobbade med sina delar och sen sluta upp med dom. Dock så när analogen var klar vid tre behövde Thomas gå för han hade klipptid så då behövde inte jag stanna längre heller. Gick bara igenom det jag skulle säga för att se hur lång tid det skulle ta och det verkade rimligt.

När jag kom hem var sista luckan på plats i köket så nu är köket helt klart! Vi gick och handlade till middagen men det blev inte riktigt som planerat. Kycklingfiléerna vi tinat var för små för att kunna dela och lägga ost i (vilket jag redan påpekat), får göra det vi tänkte i morgon så tar vi paprikakyckling idag.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

LovisaLein
LovisaLein,
kyckling med ost i låter så gott!
nouw.com/lovisalein
MarikaEdith
MarikaEdith,
Det är verkligen jättegott, speciellt med mangoraya till 😄
nouw.com/marikaedith