Sista matchen för säsongen!

Fotboll

I fredags fick vi det fina meddelandet att målvakten vi brukar låna inte kunde på matchen i lördags. Angelica och jag har fått ställa upp en varsin match innan så då fick vi dela på jobbet, en halvlek var. Så utöver att jag var superstressad och nervös över hur hela överraskningsfesten för Ola skulle gå gick jag lite mer nervositet av att spela sista matchen för säsongen, varav halva i mål! Det här betydde också att vi bara hade en avbytare till matchen så det skulle bli tufft.

Vi mötte tabellfyran som hade chans på tredje plats om de besegrade oss. Matchen spelades på deras hemmaplan Ullfors, vi kom dit och upptäckte att vi inte hade några handskar. Målvakter brukar ha sina egna handskar men varken jag eller Angelica är ju målvakter och när vi stod första gången fick vi låna våran tränares handskar. Hon var dock inte med idag så vi fick fråga motståndarna som gav oss några sladdriga skämt till handskar men de fick duga, bättre än inget.

Vi släppte in lika många bollar och gjorde inga mål själva så vi är väl lika "bra", haha. Hon slog dock frisparken som gjorde vårat ända mål. Jag hade dock ett friläge mot målvakten där jag petade bollen åt sidan och när jag skulle gå förbi så totalkapade hon mig utan att ens nudda bollen. Domaren tyckte dock att jag hade fått "skjuta" på mål och släppte läget. Man blir så otroligt jäkla trött på domarna ibland.

Har haft ett underbar fotbollsår med många nya underbara vänner och det här är förhoppningsvis början på många år inom det här fina röda laget. Tack alla för det här året!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Lägerhyddsvägen , Uppsala

Gillar

Kommentarer