Sista pluggdagen inför tentan

Plugg, Vegetariskt, Tentor

Idag väckte Zorro mig två timmar innan larmet ringde som sagt. Vid elva drog Ola till skolan och jag läste lite i föreläsningsanteckningarna men huvudet var så slut efter att pluggat konstant de senaste dagarna så inte mycket gick in. Bestämde mig därför att ta en liten paus och göra linsgrytan som jag skjutit på länge nu. Som sagt var jag trött i huvudet så efter att läs receptet några gånger visste jag fortfarande inte vad jag skulle göra så jag började bara och gick efter receptet utan att planera. Allt blev lite otajmat och vissa saker stektes lite för länge, hade heller inte alla ingredienser som t.ex. lök men det gick ju ändå.

Var inte det godaste jag smakat men det var ändå över förväntan, visste inte riktigt vad jag förväntade mig dock då det här var första gången jag testade göra det. Till linsgrytan hade jag råstekt blomkål och broccoli vilket höjde smaken mycket tyckte jag. Ola åt i skolan så har har inte testat än, vi får se vad han tycker när han testar det i morgon.

Här har ni receptet för de som är intresserade, fick det av mamma men jag gjorde inte gurksalladen.

Efter lunchen fick jag en beställning på fika så gick till Ica innan jag cyklade till skolan. Sen satt vi i skolan till efter sex och läste föreläsningar, tränade på att skriva upp lagrangianer, gjorde formelbladet man får ha med på tentan och försökte få in lite till information i den överfyllda hjärnan. Nu håller vi tummarna för att det går vägen i morgon.

När vi cyklade hemåt beställde vi pizza som var lagom klara när vi kom hem. Ola hämtade pizzorna och jag gick till Ica och köpte tentasnacks. Emil åt pizza med oss och vi kollade på ett lol-game. När vi ätit upp skrev vi ner sista anteckningarna på formelbladet och sen var vi för trötta för att kunna tänka något mer.

Nu ligger vi och kollar på lol i sängen. Klockan är bara 20 över åtta men vaknade tidigt i morse och vill vara utvilad i morgon. Det är om Zorro vill låta oss somna såklart, han pratar massa nu men vet inte riktigt vad han vill, hoppas han kommer till ro snart.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer