Sista pluggrycket och Zorro på äventyr

Kattunge, Plugg

Idag kommer förhoppningsvis vara sista rycket med plugget sen kan vi äntligen få lämna den här perioden bakom oss och fokusera på nästa. Projektet i Signalbehandling är det som är kvar att göra. Jag gör projektet med Anna och hon är uppe i Skellefteå så är lite besvärligt att göra ett bra samarbete men vi fixar det nog ändå. Vi började före jul och gjorde huvudkoden i matlab sen la vi allt på is under jul, nyår och tentor så jag började morgonen med att stirra på koden och inte veta förstår hur något gick ihop i typ två timmar. Tillslut så kom man in i det.

Efter lunch kom Eva förbi för att hämta Zorro. Eva och Ubbe skulle ha honom när vi var i Skåne men det blev ju inte av. De var dock fortfarande sugna på att ha honom så de får låna honom i helgen. Det var ju från dem han kom ifrån och hans mamma bor kvar hos dem så det ska bli intressant att höra hur det gått för Zorro att få träffa sin mamma igen. Efter Eva och Zorro dragit pluggade jag lite till innan jag gjorde några knä-övningar och sen tog en dusch.

När jag stod i duschen kom Emil över. Han och Ola snackade manga, whisky och andra tråkigheter medan jag fortsatte plugget. De drog till Albert strax efter fyra och förhoppningsvis ska jag göra dom sällskap snart. Ska försöka bli så klar som möjligt med projektet först.

Nu har vi nog gjort allt kod klar och ska vara skriva rapporten. Det är deadline i morgon klockan sju så gör så mycket vi orkar idag och finslipar i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer