Sista tentafesten för i år!

Fest

Idag mår vi sådär toppen igen efter en fett rolig kväll igår, missade helt att ta bilder som vanligt så ni får massa bakisbilder istället. Sista tentafesten för i år, vet dock inte riktigt om man kan kalla det tentafest då det typ bara var jag som skrivit tenta den här perioden men men. Det började med en burgare på v-dala sen över på lite kortspel och dricka för att sen gå tillbaka till v-dala på deras pub där vi avslutade kvällen. Vi var åtta pers som åt på v-dala, sex stycken av oss drog med hem till oss och sen kom Emil över en stund. Han kom direkt från jobbet och skulle jobba även i morgon så han stannade inte så länge. Han jobbar på Kjell & Company i Gränby och vi var förbi där igår vid två tillfällen men såg han inte så vi misstänkte att allt bara är en bluff! Han stod tydligen på lagret då. Men när vi var där idag så stod han i butiken så nu kanske vi tror på honom.

Idag har Zorro fått upptäcka resorb, det bubblade roligt och han ville peta på det med tassen hela tiden. Vi hade planerat att byta bordet som jag berättade om i förra inlägget men det tog några timmar innan Ola kände sig körduglig. Jag är det fortfarande inte, blir alltid bakis så länge... Men vi kom i alla fall iväg till Ikea och allt gick smidigt. Efter Ikea blev det dagens lunch på chop chop, peanut chicken och orange chicken. Alltid lika gott, speciellt bakis.

Efter maten blev det som sagt en runda på Granby och vi fick hälsa på emil. Vi köpte några julklappar och Ola böt batteri i hans klocka. Blev även kattmat till Zorro. Vi har nu köpt påsmat istället för på burk då vi märkte att en öppnad burk egentligen inte håller så länge och han äter inte så mycket som en fullstor katt så han vill sällan ha maten när man tar det sista ur burken, smakar nog inte så gott längre. Med påsar gör man av med hela samma dag som man öppnar den vilket är bättre, lite dyrare det är han värd. Hoppas han tycker det är gott.

När vi kom hem skruvade Ola ihop bordet och Zorro hjälpte till som vanligt. Han är hjälpsam den där filuren. Galet fint och nöjda är vi, bästa julklappen till oss själva och det var värt varje slant.

Nu sitter jag och bloggar med ost och kex medan Ola spela lol. Äntligen får man gå tillbaka till bakismode efter en lång vända på Ikea och Gränby.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer