Sjukaste sista måndagen på jobbet

Jobb

Var riktigt jobbigt att gå upp ur sängen idag med, börjar förstå varför folk inte gillar måndagar. När jag väl kom ut till busshållplatsen så var såklart bussen senare än vanligt. Kan ändå inte fram så sent men var väldigt seg på att gå från bussen till jobbet då jag fått träningsvärk från brännbollen i lördags 😆

När jag väl kommer fram så ser jag hur några står utanför dörren så jag låser upp grinden och går fram till dem. De visar sig att strömmen har gått i helgen så vi har ingen ström. Först spenderade vi en timme med att göra ingenting för vi kan ju inte göra något utan ström. Sen blev vi satta i arbete ute på gården istället och jag har verkligen stor sympati för de som jobbar på gården varje dag för solen var knappt framme och graderna har droppat något med regnet och det var tidigt på morgonen men ändå så svettades jag sönder. Under förmiddagsfikat så kom strömmen tillbaka iaf, tog ett tag innan vi fick igång alla maskiner och datorer men sen kunde vi jobba som vanligt.

Men precis när vi satt oss ner för eftermiddagsfikat så går strömmen igen! Den kom aldrig tillbaka innan vi slutade så kommer bli spännande och se om vi har ström i morgon. Jag var mitt i jobbet men tror att jag kan lösa det i morgon. Det blev en liten långdragen och konstig sista måndag på jobbet iaf, ni håller vi tummarna för att vi har ström i morgon!

Ha det bäst!

//Marika

  • Jobb
  • Nära Örsundsbro

Gillar

Kommentarer