Sjukdom hotar helgplanerna

Fotboll, Kattunge, Skola, Sjuk

I måndagskväll beställde vi ett klösträd till vår lilla kattunge. Det står att beräknad leveranstid är på tisdag eventuellt onsdag. Hoppas på att den kommer tidigare så han inte hinner klösa sönder allt i lägenheten under helgen.

Igår smeds det planer inför helgen, förutom de två(!) matcherna jag har så bestämde vi att vi på fredagseftermiddagen ska hämta katten hos min faster. Äntligen! Vi får låna min snälla lillebrors bil under tiden han är på jobbet. Jag har bara en föreläsning vid åtta och Ola har som jag har idag, ett fem timmars hål så vi åker och hämtar honom då! Vi har även bestämt med Olas syster att åka dit på måndag och hälsa på deras nya son, till det får vi låna mammas bil medan hon är på jobbet, bra med stor familj där alla har bil 😉

Jag var uppe i tid för föreläsningen i morse men jag var så trött att jag inte kunde känna efter hur jag egentligen mådde då jag inte mådde så bra igår. Nu ligger jag dock i sängen och fryser och mår inte så bra igen 😥 Jag hoppas det går över snart, va det nu är jag drabbats av, för jag vill ju inte missa allt kul i helgen. Katten, matcherna och en liten nyfödd 🐱⚽👶. Dessutom har jag en till föreläsning vid tre i eftermiddag och efter det ska jag ta mig till strålningslabben vi har i elektroniken och ta massa prover på uppställningarna. Hoppas lite vila och lunch får mig på benen igen.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer