Sjukhelg och farsdagfirande

Middag, Sjuk

Redan i torsdags hade jag fått lite ont i halsen och på fredagen hade det blivit värre. När jag vaknade på lördag morgon och Ola skulle ta sig till lokalen för att förbereda inför sittningen så kände jag att det nog inte kommer gå. Låg och vilade hela dagen och försökte samla krafter för att orka ta mig dit men när klockan blev fem hade jag knappt lyckats fått i mig någon mat och kroppen orkade knappt röra på sig, ännu mindre cykla dit så blev ingen sittning för mig. Riktigt tråkigt då av alla de här sittningarna ola anordnar med några programpolare så har jag lyckats gått på en och de va veckan efter operation med kryckor och smärtstillande. Första var jag borta på kryssning då och jag sofie hade bokat in det innan de bokade datum för sittningen, andra var jag som sagt nyopererad så blev ingen alkohol och åkte hem runt nio-tio tiden, tredje var vi ute på resan och nu har jag lyckats bli sjuk. Jag som aldrig blir sjuk.

Så hela helgen har spenderats i soffan (tur att vi hann skaffa en sån) med min serie. Jag gick och la mig vid elva tiden på lördagskvällen och vid tre kommer Ola hem efter sittningen. Sötnosen hade fyra falafelrullar med sig hem, en varsin till oss som fyllekäk och en till lunch i morgon. Gulligt tänkt men är inte så förtjust i falafelrulle och speciellt inte när man blir väckt tre på natten och är sjuk 😂

Nu på kvällen har förkylningen blivit lite bättre så även fast vi missade fikat hos farfar på förmiddagen så orkade vi ta oss till Texas Longhorn för att fira pappa på Farsdag.

Tänk vilken underbar far man växt upp med. Som finns där för en i vårt och torrt, när man behöver köra soffor, byta däck eller bara umgås. Bästa ❤

I morgon ska jag egentligen på studiebesök med Robotmekaniken som tog slut för tre veckor sen men efter som jag inte mår så vi får se om jag tar mig dit. Skulle varit kul men om kroppen inte orkar så gör den inte det.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer