Sjukt fascinerad av hotelldetaljen i Edinburgh

Semester

Efter destilleri besöken åkte vi tillbaka till Edinburgh och checkade in på hotellet som vi ska bo på i två nätter nu. Det är det minsta hotellrummet jag sett men vad gör det när man än då bara ska sova där?

Vi travade runt hela kvällen på de otroligt fina gatorna, en liten skur kom som snabbt gick över. När vi var så långt bort som vi planerat att gå så började de mörka molnen rulla in igen så vi tog skydd på en restaurang. Det regnade på medan vi åt gott och när vi var klara hade regnet slutat. Så vi fick gå hela vägen hem under en blå himmel. Riktigt mysig kväll.

Det jag är mest fascinerad över på hela resan är ändå att när vi kom in i hotellrummet så låg det en smartphone på bordet. Vi var på väg att lämna in den för vi trodde någon vad lämnat kvar den men när jag startade den så såg jag att det är en telefon som tillhör rummet. Man har fritt Internet och fria samtal så man kan använda google maps, youtube, ringa receptionen och så har den en city guide på vad man kan göra i stan, sjukt smart grej tyckte jag!

Nu är de andra nere i baren och tar en sista öl för kvällen medan jag ligger helt slut på hotellrummet, kommer nog somna innan de kommer upp igen. God natt Edinburgh, i morgon kommer vi utforska dig ännu mer, längtar!

Ha det bäst!

//Marika

  • Semester
  • Nära Haymarket Station (Stop HB), Edinburgh EH DR, Storbritannien

Gillar

Kommentarer