Skadad i matchpremiären

Fotboll, Operation

Klockan 10 var det avspark. Nytt lag, många nya spelare och första matchen tillsammans nånsin. Det märktes att vi inte var synkade och det tog ett tag innan vi kom i matchen riktigt. Några tafatta bollar rullade in i början innan vi gick igång spelet. Jag började på bänken men blev ganska snabbt inbytt. Det varade inte så länge dock då jag tog en rejäl löpning längs kanten och sprang lite för mycket på vilja och lyssnade lite för lite på kroppen. Sträckte baksida lår och sen var det inget mer spelande för mig idag.

Riktigt tråkigt att börja första matchen så här och hoppas det lägger sig snabbt. Det var samma lår som mitt opererade knä och det är från baksida lår som de tar senan som blir det nya korsbandet. Man måste träna upp baksida lår lite extra på grund av de och det blir extra känsligt. Kanske ska börja gymma utöver alla träningar så jag kan träna låren ordentligt. Hur jag nu ska lyckas få in tid till det men det löser man på något vis.

Det blev lunch på chopchop och det räckte även till matlåda då jag ska jobba ikväll. Kommer bli barnen som får ta hand om mig ikväll istället för tvärtom 😂 Hoppas jag haltar mindre tills dess, men detta betyder att jag får skjuts fram och tillbaka istället för att cykla, jippi 😄

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer