Skadad igen....

Fotboll

Dumma sträckningar som aldrig vill ge med sig. Spelade drygt halva Första halvlek av matchen och det gick super bra, kände ingenting. Blev avbytare och gjorde ett inhopp i andra halvlek efter att värmt upp slarvigt och sträcker mig efter 5-10 min. Ungefär sådär varannan match går hur bra som helst och varannan match sträcker jag mig. Men förra matchen spelade jag hela 90 minuter och blev aldrig kall på bänken så det kan vara det om gör det.

Ska försöka köpa cykelbyxor som jag hört ska vara bra för sträckningar, bli bättre på att värna upp efter att ha suttit på bänken även om det är 25 grader ute och man känner sig varm och ska försöka börja göra lite rehab övningar hemma med. Dock så var det höger lår jag sträckte igen och det är inte det knät jag opererat så det har nog bara med dålig uppvärmning att göra.

Matchen slutade med en 2-4 förlust tyvärr men vi alla kämpade bra så det var ändå kul att spela. Jag hade Ola och Albert som publik idag så ett mer utförligt referat och massa bilder kommer upp nån gång senare. Typ i morgon när jag egentligen borde plugga.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer