Skönt med bil när marken är snötäckt

Skola, Snö

Det var väldigt skönt att jag bestämde mig för att ta bilen hem i söndags och inte lämna den på parkeringen hos syrran. För under natten föll snön och vi vaknade till minusgrader, snö och is. Jag och Ola kom överens om att han inte behövde börja förrän 10 så då kunde vi åka bil tillsammans så satt jag och pluggade lite innan lunch.

Fick inte så mycket gjort då jag satt utanför salen där Ola hade sin lektion och fick då massa besök av klasskompisar som kom eller gick från lektionen. Men hann läsa två sidor av den första artikeln av tre som jag måste läsa till min trådlös kommunikation kurs. När jag slutade vid fem åkte vi och handlade då vi hade bil och hämtade ut paket Ola beställt. När vi kom hem lagade vi flygande Jakob, Olas favorit, sen fortsatte jag läsa resten av artikeln under kvällen. Under dagen hade en elektriker varit inne och kopplat in fläkten så nu funkar den också. Bara luckorna kvar nu då.


Fick ett mejl under dagen om att en parkeringsplats har blivit uppsagd. Första februari skulle den bli ledig, eventuellt 2 januari om lägenheten blir tagen under bostadstäckningen den här månaden. Hade ju gärna haft en tidigare och över jul och nyår det varit praktiskt men bättre än inget.

Igår hade jag en lektion vid tio och Ola var helt ledigt. Våran klasskompis/granne Emil hade också bara den lektionen som jag hade så jag erbjöd skjuts. När vi kom hem igen blev det flygande jakobrester och ett avsnitt av stranger things innan det var dax att röra på sig igen. Hade lovat Emil skjuts ner på stan så han kunde lämna in datorn och sen skulle bilen besiktas.

Jag har besiktat tre olika bilar på två olika ställen men nu var det dax för den fjärde bilen och det vanliga stället hade ingen ledig tid på sex veckor! Så det fick även bli ett tredje ställe, det här låg dock ganska nära där vi bor. Vi kom dit och visste inte riktigt hur deras system funkade men det gick smidigt och bra. Man skulle smsa sin ankomst och sen fick man ett sms när man skulle köra fram och till vilken port sen var den klar på cirka tio minuter och fick igenom utan problem.

När vi kom hem igen försökte jag läsa de två artiklarna jag hade kvar men var så trött att det inte gick så bra och de var inte lika intressanta som de två första enligt mig. Eftersom jag börjar först vid ett idag så ska jag försöka läsa dom nu på förmiddagen istället.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer