Skönt mörbultad

Middag, Fotboll, Träning

Nu har jag kommit hem från träningen, riktigt himla slut efter en och en halv timmes fys med Petra som pushar. Himla kul var det att vara i gång igen efter förkylningen och hostan är inte så farlig. Det verkade vara ett härligt gäng, blir nog några fler träningar innan jag bestämmer mig men har nog inte orken eller tiden att hitta andra lag att provträna med heller och jag vill ju fortsätta. Känns skönt att vi är flera som går till samma lag också och det ligger ju så pass nära att det inte är omöjligt att cykla. Idag hade vi träning i Årsta faktiskt, tog bilen ändå för när det är mörkt, massa is och precis avklarat ett fyspass så skulle det inte gått bra att komma hem och gick på halva tiden mot att cykla.

Det här var gårdagens romantiska middag och lunchen idag, gullig hjärtpasta med bacon och en ny smak på creme fraiche som var riktigt god. Vi testade även på SodaStreamen igen, vi använde den hela tiden förut men när vi flyttade till mammas lägenhet så har den legat nerpackad och först nu, två år senare har vi grävt upp den igen. Kanske lite förlite smak, får ta mer nästa gång och de hade inte de smaker jag ville ha när vi var och köpte nya smaker så får hålla utkik när vi är och shoppar om man kan hitta nya smaker.


Efter dagens avsnitt av Wahlgrens värld så ska vi nu lägga oss. Zorro är dock riktigt dryg just nu och har varit och klättrat massa i hyllan vi möblerat om i. Han somnar förhoppningsvis snart och vi med. Blir en lång dag i morgon och ännu längre på lördag men kul ska det bli.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer