Snabbstart på en lugn lördag

Spel, Träning

Både jag och Ola skulle vara någonstans klockan nio i morse. Han skulle iväg till lanet igen då lol-turneringen börjar idag och jag skulle iväg och träna med mitt fotbollslag. Ola sa att han skulle höra av sig efter varje match hur det gick, klockan är nu över elva och har fortfarande inte hört av honom, antingen har han inte fått börjat än eller så har det inte gått så bra, återstår att se.

För min del var det träning på schemat, men inte vilken träning som helst utan vi skulle få testa på ju-jutsu. Lokalen låg bara fyra minuter med cykel från lägenheten så det var väldigt smidigt att ta sig dit. Vi fick öva på rörlighet, snabbhet och styrka, i benen har vi det allihopa redan, problemet blev när vi skulle aktivera spagettiarmarna.

Det gick bra ändå, vi fick lära oss slag, spark och några sätt att kasta varandra. Var väldigt kul att se på när de två unga tjejerna som tränar sporten nästan hela livet visade hur det går till på varandra. Så nu kommer jag och Gleckan vinna alla våra syskonfighter!

Nu har jag kommit hem och hunnit varva ner med Zorromys i soffan. Ska snart försöka hoppa in i duschen och sen laga någon slags lunch. Idag ska jag bara ta det lugnt då jag haft en väldigt hektisk vecka med mycket att göra. Har varit "ledig" från skolan så har varit mycket annorlunda och nya grejer jag gjort som tar energi på ett helt annat sätt än man är van vid så ska bli skönt att få slappa lite.

Om det går bra för pojkarna i turneringen ska jag nog ta mig dit och se någon match med. Men det får vi se senare idag hur det blir.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer