Snart helg!

Kattunge, Fest, Jobb

I morse när jag var på väg till bussen så kom jag ihåg hörlurar för första gången! Äntligen kunde jag lyssna på podd eller musik hela bussresan till jobbet som annars blir så lång. Dock så bestämde sig min mobil att jag hade slut på surf fast jag egentligen skulle få påfyllning av surf idag. Fem minuter innan jag var framme löste sig problemet men det betydde att jag var utan Internet hela bussresan och kunde ändå inte lyssna på något.

Idag på första rasten var det något företag som bjöd alla på glass och jordgubbar. Tur att vi inte var så glupska att det fanns kvar till andra rasten efter lunch med, underbart! Var riktigt pigg och glad idag innan lunch. Precis efter lunch blev jag seg och fick ont i huvudet så gick inte superbra precis efter lunch men det gick över efter andra fikarasten.

Nu är vi hemma igen. Vi åt fläskfilé idag igen då det var extrapris när vi gick till Ica för att köpa tillbehör till kycklingen vi egentligen tänkt äta. Vi glömde ta upp den i morse innan jobbet så den var fryst så lättare att köpa något nytt och laga så får kycklingen tina ordentligt först. Zorro gillade att sova i Olas datorstol på natten när han inte sov i sin säng. Det funkar fortfarande även om stolen nu står i vardagsrummet. Och att bli kliad på magen är skönt.

Bara en dag kvar till helg! Vi har mycket planer men inte riktigt planerat hur vi ska utföra dem. Det blir till Enköping för att fira Callefille, både hans födelsedag (lite i efterskott) och faktumet att han tagit examen och fått jobb! Sen blir det ett till födelsedagsfika på söndagen (om vi är nyktra nog i tid för att köra bil det vill säga). Vet inte riktigt hur vi gör med Zorro än heller. Men det löser vi!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer