Snowboard i Romme!

Semester, Snö

Tre dagar av sista veckan innan exjobbet har gått. I måndags fick vi inte så mycket gjort under dagen, vid fem kom mamma förbi och åt middag med oss och hade med sig choklad och jordgubbar, mums. Det blev vegetarisk lasagne och Trixie tyckte det var så märkligt att vi dukade på köksbordet, där sitter ni ju aldrig annars.

Efter maten plockade vi ihop det som vi skulle ha med på skidresan på tisdagen och sen skjutsa mamma mig till träningen när hon skulle till jobbet. Det skulle bli första träningen på jag vet inte hur länge. Tog ett litet uppehåll under all stress i december. Det var inomhus träning i Sävjaskolan som ligger ungefär en kvart bort med bil. Först intensiv match i vad som skulle varit 45 min men vår ordinarie tränare var sjuk så vi fick spela lite längre och ha kortare fys, tur var väl det för det var verkligen jobbigt nog! Vid tio slutade träningen och bussen gick typ en min över tio så det var bara att sitta och vänta tjugo min på bussen. Den tar typ en halvtimme hem och sen gick jag gå en liten bit så var hemma vid elva, hade problem att ta mig upp för trapporna för kroppen var helt slut.

På tisdagen ringde klockan vid tio i sex och det var dags för roadtrip med det här sköna gänget. Jag trodde att träningsvärken skulle vara brutal när jag vaknade men jag var bara seg i kroppen precis som på kvällen innan. Lite mer än två timmar tog det till Romme och sen var det skidor och snowboard för hela slanten. Blev lite trångt i bilen då det var upptaget på varje plats och vi var tre som hade med egna skidor eller snowboard som fick sticka fram lite i baksätet från bakluckan men det var väl mysigt.

Vi började i n blå backe, sen blev det n röd och sen ar det nästan bara svarta backar. Riktigt duktiga var vi faktiskt! Jag och Ola hade ätit tidig frukost, de andra åt något i bilen eller precis när vi kom fram, så blev det en tidig lunch med matlåda som vi tagit med. Vid tre stängde liftarna och vi satte oss i bilen. Kände redan när jag satte mig att det skulle vara jobbigt att resa på mig och så rätt jag hade. 

På kvällen gick vi runt och försökte hitta en nation att äta på, blev många försök innan vi hitta en med platser. Hamburgare, några öl och cider sen fortsatte kvällen hos oss och för tre tappra personer hann klockan bli halv sex på morgonen innan vi la oss. Idag är det lite bakis, lite trött efter få timmar sömn men otroligt himla massa träningsvärk! Så en lugn dag med inte så mycket gjort.

PS. Del två av förra inlägget kommer upp så fort jag blivit lite klarare i huvudet och kroppen. DS.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer