Solsken från klarblå himmel

Fotboll

Planen idag var lite oklar, vi skulle ut till Rimbo för att kolla på en fotbollscup men vi visste inte riktigt hur. Först tänkte vi låna mammas bil när hon var på jobbet men hon började först vid 12 så det blev lite för sent. Istället tänkte vi ta bussen men de går bara en gång varannan timme så skulle bli en timmes dödande i Rimbo då isf. Planen blev då att vi tog bussen till pappa och lånade hans bil istället. Det var trevligt att få komma ut till gården en kortis, blir längre på vägen hem då vi måste vänta på bussen där.

Nu är vi iallafall i Rimbo och kollar på fotboll. Himlen är klarblå och gräset grönt, det kan ju inte bli bättre. Olas systerdotter, som vi är här och kollar på, har snart gjort sin första match. Spelarna är 9-10 år gamla och det är superkul att se, tänk att jag har varit på den nivån en gång i tiden.

Det var riktigt behövligt att få komma bort från plugget, att vara ute i det fina vädret. Hoppas det här ger en energi till att fortsätta plugga när jag kommer hem. Men nu ska vi inte tänka på det, Heja Fanna!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Rimbo

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Så himla skönt väder idag 😊
www.nouw.com/viktorhognas
MarikaEdith
MarikaEdith,