Solskenet bedrar

En dag full med plugg igen. Är riktigt slut i huvudet nu när man tentapluggat i fyra veckor, hoppas några hjärnceller hinner återhämta sig till tentan. Började plugga vid tio och vid halv tolv blev det en paus. Ola hade glömt brödet till dina hamburgare som han hade i matlådan så jag cyklade dit med dem åt honom. Riktig konstig och klurig väg måste man cykla, på en liten smal stig som känns orimlig och vet inte hur maps ens vet om den. Men den är lite mysig ändå.

Det har ju varit strålande sol och 25-30 grader varmt hela maj och nu i början på juni. Men idag, när hela Uppsalas gymnasiestudenter tar studenten är det molnigt, blåsigt och under 10 grader, det är ju så synd att det inte är bra väder just denna dag. Även fast jag hade långbyxor och tjocklekar så var det kyligt att cykla.

Vid fyra efter att ha pluggat hela eftermiddagen orkade jag inte mer utan la mig på soffan. Låg och lyssnade på podd och glodde på fb och väntade på att Ola skulle komma hem. När han kom hem fick han meddelande om att fira två klasskompisar som redovisat sitt examensarbete på nation (förresten, tack för inbjudan guys...). Så han drog igen direkt för att äta på nation. Så nu är jag ensam igen och vet inte alls vad jag ska göra... Är för slut i huvudet för att plugga mer eller ens hitta på något annat att göra.

I want that burger 🍔 - Zorro

Tur att Zorro håller mig aktiv med att göra massa saker som han inte får... Riktigt positivt inlägg det här blev då men såna dagar måste man också få ha. Tentaperiod plus mens, som alltid synkar så perfekt, då kan man inte va på topp. Hoppas ni har en bättre dag i kylan och komihåg att klä på er om ni går ut, det är kallare än det har varit och ser ut att vara.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer