Som en andra bakisdag

Dusch, Skola

Igår höll jag mig vaken alldeles för länge med wahlgrens värld så idag har jag varit lika seg och trött som jag var igår. Tanken var ju att jag skulle plugga till en tenta jag har på onsdag men inte riktigt blivit så. Ska lägga mig i tid ikväll så jag kan plugga hela morgondagen.

Zorro har verkligen växt så himla mycket och är så stor nu. Han har bott hos oss i lite mer än tre månader och i morgon blir han ett halvår gammal! Han är så fin och så älskad.

Jag har märkt att jag får lätt blåmärken på mitt opererade knä, speciellt efter utgångar. Fast efter en utgång har jag blåmärken lite överallt så det kanske inte säger så mycket.

Snart är jag klar med båda säsongerna av Wahlgrens värld även fast appen jag kollar på är helt efterbliven och jag har fått utbrott av all reklam som börjar om istället för att visa mig programmet. Nu har även Internet gett upp för dagen och därför ligger vi nu och kollar på tvn. Ola har lyckats kanalsöka och flyttat alla kanaler till rimliga platser vilket jag inte lyckats med. Nu kollar vi på marvel's The Avengers då den går på tvn. Eller ja, jag kollar mest på mobilen och Ola sover.

I morgon drar Ola till Enköping för att äntligen klippa sig. Senast han klippte sig var precis efter vi kommit hem vilket nu är mer än fem månader sen. Ni får en uppdatering på det när han kommer hem på onsdag.

Själv kommer jag stanna hemma i morgon med Zorro och plugga sen skriva tenta på onsdag. Efter tentan ska vi ut och shoppa massor, längtar tills dess!

Har lyckats duscha idag iaf så dagen var inte helt bortslösad. Mamma har varit en ängel och fixat stenskottet på Jessicas bil jag fick när jag körde för att hämta Zorro hos veterinären.

Tentan på onsdag är inte så viktig då jag läser den kursen som utökad men det skulle vara kul att klara den och den är en rolig kurs så ska försöka göra allt i morgon för att de ska gå bra.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer