Söndag med jobb och fotboll

Fotboll, Jobb

Det blev så mycket i lördags att jag inte visste hur jag skulle skriva ett i lägg om det. Vi kom hem sent och jag skulle upp tidigt för jobb så hade inte så mycket tid att skriva och därför väntar jag tills jag får tid till det ordentligt. Söndags var det jobb hela dagen. Vi körde till gamla Uppsala och besökte disagården, fick träffa får.

Efter jobbet åkte Ola och jag direkt till Danelid för Danmark-Knivsta. Danmark krossade med 6-0, riktigt bra spelat av hela laget. Fick några droppar regn på oss men annars var det fint väder, kanske en aning kallt.

Hade inte kameran med oss så blev inte så mycket eller bra bilder.

Vi ville ha en enkel middag så det blir en enkel middag. Det här är även ett försök för mig att få i mig frukost på morgonen, ska försöka äta tunnbrödrulle med korv och potatismos så får vi se om det går ner. Är ju inge bra på att äta frukost, håller er uppdaterade om hur det går (så jäkla intressant att ni nu måste följa min blogg eller hur? 😉😂)

Idag har varit ett riktigt äventyr, skulle egentligen lägga upp det här inlägget igår men de hade någon systemuppdatering på sidan så de gick inte. Fick komma upp nu istället så kanske de som hänt idag kommer upp senare eller i morgon.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer