Söndagens hemmamatch mot Procyon

Fotboll

I söndags var det redan dags för match igen. Danelid-premiär för oss, alltså vår naturgräs-hemmaplan. Det var strålande sol och ont om moln, det skulle bli en tuff match. Motståndarlaget kom dock med en trupp på bara tio spelare så för dem skulle det bli snäppet tuffare.

I början av första får vi in en trollboll vid vänstra stolproten av Jill med vänsterfoten. Matchen gick långsamt, motståndarna ville ha ner tempot för att orka spela hela matchen. Vi lyckades inte på något bra sätt dra upp tempot igen och vi blev alla väldigt stillastående. Förutom möjligtvis Johanna, kan hon vara stillastående? De hade två supersnabba spelare på toppen som många gånger kommer själva mot Emilia, mer ofta än sällan räddar Emilia det snyggt men hon kan inte heller ta allt. De får in en boll, en till och lyckas dra upp det till 1-3. Ingen hade någon energi eller vila i vårat lag alls.

Riktigt fin balett av mig där.

Vi hade vattenpaus mitt i båda halvlekarna så sista halvan av andra halvlek flyttades jag ner från forward till yttermitt. Med hjälp av att jag behövde springa mycket mer och att jag började bli väldigt irriterad och arg över att det inte alls gick bra kom energin tillbaka till mig. De spelade kanske tufft och hade en taskig attityd så när en spelare gick helt på mig istället för bollen så tappade jag det och lyckades dra på mig ett gult kort. Andra eller tredje gula kortet i mitt liv, säger väl ganska mycket om hur jag kände i slutet på matchen. Jag var dock förvånad Hur den mesiga domaren vågade ge kort. Hela första halvleken tror jag att han inte visade åt rätt håll på ett enda inkast eller frispark.

Hade en liten hejarklack på bänken, det är Ola som tagit alla bilderna precis som förra matchen. Nu bryter vi ihop och kommer igen till nästa match.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer