Söndagsmys

Födelsedag

Efter den oplanerade bilturen till flygplatsen blev det ett snabbt stopp hos pappa för en andra frukost. Jag fick då låna Jessicas bil så jag lättare kunde ta mig till Vassunda där Andrea bor. Lite återförening då det var över ett år sen vi sågs sist! Hon är hundvakt till en stor gamling som vi gick på promenad med. Så himla kallt det har blivit ute nu och i söndags blåste det så mycket. Va lite läskigt att köra i lilla bilen när vinden tog i.

Vi hann lagom gå igenom vad som hänt under de senaste två åren innan jag blev tvungen att dra vidare. Det var födelsedagsfika för Erik som jag nästan hade förträngt. Så va i Alsike vid klockan tre och åt massa gott. Det var lite problematiskt att hitta dit då gatan är nybyggd och inte finns på Google Maps än! Hade fått en kort beskrivning av pappa så jag trodde jag skulle hitta ganska bra men när jag körde så mötte jag min faster som då körde åt andra hållet så blev tvungen och stanna och ringa pappa. Men jag var på väg åt rätt håll, fick söka på adressen på hitta istället. Min faster kom fram i släptåg av Angelica lite senare.

Blev ett ganska långt besök och jag som sovit så dåligt dom senaste nätterna satt och höll på att somna i soffan. Tillslut fick jag lov att dra så att jag skulle klara att köra hem. Det blev sänggång ganska tidigt den kvällen.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer