Spakväll med bästa Anna

Födelsedag

I onsdags fyllde Anna 25 år. Jag hade pratat om att ha tjejkväll på fredagen när Ola skulle till Möller hela helgen. Dock så är vi ju inte så många tjejer i klassen och knappt några utanför klassen heller. Därför bestämde jag mig för att överraska Anna med en spakväll och fira henne i efterskott.

Jag hade tänd ljus, blåst upp ballonger och nästan lagat mat klart när hon kom. Katterna fick vara instängda i sovrummet. Vi började med tacos och sen fortsatte med den mest avslappnande kvällen jag varit med om. Började med att övertala Anna att färga mitt hår och efter det gjorde jag hårinpackning på Anna på ett väldigt spännande vis. Jag hade även bestämt mig för att försöka vlogga för första gången någonsin så ska försöka klippa ihop något så ni kan se hur vi hade det. När vi duschat ur det vi hade i håret så blev det morgonrockar på och fotbad för Anna.

Grabbarna gick ihop och köpte ett fotbad som vi kunde använda och som hon sen fick med sig hem.

Dukade även fram vin, ost och choklad men sen satte vi på oss ansiktsmask så tog en stund innan vi kunde smaka. Efter det så testade vi att vaxa benen med varmt vax för första gången. Blev inte superbra och kom fram till att vi aldrig skulle orka vaxa hela benen så det blev bara någon remsa var för att testa. Jag gjorde en snabb fotskrubb och sen blev det godsaker. Kvällen gick så fort så vi hann inte med att måla naglarna men det får bli en annan gång. Under hela tiden hade vi spamusik på i bakgrunden och slutet av kvällen var man så avslappnad så det fanns inte.

Det här borde vi verkligen göra flera gånger, inte behöver någon fylla år för att man ska kunna mysa såhär. Både kropp och sinne mår bättre efter en sån här kväll.

Ha det bäst!

//Marika

  • Födelsedag
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer