Spaniens midsommar med Sverigematch

Fotboll, Semester, Vinst

På kvällskvisten blev det Sverigematch på en bar lite längre ner på gatan från hotellet. Riktig rysare då Sverige faktiskt gör ett noll mot Tyskland och håller det hela första halvlek. Dock så tryckte tyskarna på bra och efter bara två minuter in på andra halvlek kvitterar dem. Vi lyckas kämpa och hålla tillbaka ledningsmålet och när klockan gick över nittio vågade man börja hoppas på ett lika resultat. Med tio sekunder kvar på övertiden trycker tyskarna dock in en otroligt snyggt slagen frispark och vi måste erkänna oss besegrade. Att gå vidare i gruppspelet känns nu väldigt långt borta.

Men vi släpper det och går vidare med våra liv. Det blev lite diplomutdelning på hotellet igen, Lasse och Fredrik fick för att vunnit boultävlingen, jag fick dock inget för vinst i fotbollsprickskyttetävlingen men de förväntade jag mig inte heller. Det blev en trött kväll så efter att Felippa lurar upp mig och dansar lite så gick vi och la oss. Ola har varit krasslig idag med halsont och kanske feber så han behövde vila.

Det har varit spaniens midsommar idag vilket är enda dagen de får elda och tälta på stranden. Det har smällts smällare hela dagen, många riktigt stora och nära. Nu på kvällen har det kommit lite raketer med och man ska tydligen gå klädd i vitt. Hade inget vitt med mig alls så de gick inte så bra... Nu ligger vi i sängen och är taggade på sista dagen i Spanien i morgon innan flyget hem går vid åtta.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer