Spännande promenad med lillpojken

När jag kom hem från matchen försökte jag under hålla Zorro så mycket som möjligt.  Leka med han när jag såg att han va på väg att lägga sig för att sova och efter middagen gick vi på en liten promenad ute. Han fick då träffa på grannkatten som är en utekatt och brukar gå runt på gården. Hon är väldigt social, älskar att bli klappad och brukar komma fram och hälsa. Hon var inte så förtjust i att ha honom på "hennes" innergård dock.

Hon kom fram mot honom när hon såg honom med tjock svans och ryggen i vädret. Var lite orolig ett tag att de skulle ryka ihop men Zorro låg bara lugnt på backen och stirrade på henne. Han gick mot henne men höll sitt avstånd, hon morrade inte men jamade massor för att markera. När hon sen vände och gick så ville han följa efter men vi flyttade honom en bit bort så att hon skulle få va i fred. Hon följde dock med när vi gick längre bort men höll sitt avstånd efter det.

Vi måste nog skaffa ett längre koppel till honom för han gillar att springa men jag kan inte riktigt springa efter då. Ska bli spännande att få hem ett halvsyskon till Zorro. Med de mötena han har haft med andra katter så verkar det väldigt lugnt då han är lugn men nyfiken på andra katter. Han kommer nog må bra över att få lite sällskap här hemma.

Att hålla honom sysselsatt hjälpte minimalt, vi la oss efter tolv och fick bara sova till halv åtta. Efter några timmars jamande så fick jag iaf somna om och sov till elva. Dygnet blir så konstigt när man sover i perioder så där. Har varit seg hela dagen idag men tror att det lite beror på matchen igår och för att man bara suttit inne och pluggat.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer