Spelkväll

Gäster, Spel

Möller hade skrivit till Ola på kvällen och gnällt om att han inte hade något att göra så vi bjöd över honom och hans tjej på en spelkväll. De har ju inte varit i vår lägenhet eller träffat Zorro än så det var kul att de kom över. Både Möller och Lovisa verkade väldigt sugna på att skaffa sig en egen lite rackare. Lovisa tog hem båda spelomgångarna av Settler, hon som tyckte att vi inte borde spela expansionen för hon knappt lärt sig ursprungliga spelet än 😉

När vi spelat klart fick Lovisa hjälpa oss att klippa klorna på Zorro, kanske han rivs lite mindre nu. De hade precis haft en omgång av klippning på två andra katter så hon hade koll. Zorro var lugn först men efter att första tassen var klar blev det läskigt. Jag fick hår över hela tröjan och han är en sån som inte hårat något alls än så länge. Blev så stressad på så kort tid att han tappa mer hår än han gjort totalt de första sju månaderna av hans liv. Men det gick bra ändå och två sekunder senare så var det glömt.

Innan vi gick och la oss blev det lite lol och Ola tog sista skvätten av vinet vi hade kvar. Det hade legat i kylen ett tag nu med bara innerpåsen från dunken kvar och det var mycket mindre än vi först trott. Vi flyttade sedan lol till tvn i sovrummet och slocknade båda två väldigt fort. Glömde att ställa klockan till träningen nu på morgonen men som tur va kom Zorro och väckte oss vid halv nio så k upp i tid ändå.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Så trevligt 😃
nouw.com/shinelikeapearl