Spelkväll hos Emil

När vi kommit hem efter alla timmar analoglektion skickade Emil och frågade om vi ville komma över på spelkväll. Det gjorde vi gärna så efter att vi ätit middag gick vi till Ica, köpte Cola och kex sen hade vi en ost med oss. Ica bjöd på glögg så vi tog varsin kopp. Blev mycket att hålla i där då vi vägrade ta varken korg när vi gick in eller påse när vi gick därifrån. Emil, vi och Erik blev det som spelade två omgångar av gin rummy och en omgång av settlers och vet ni vad?

JAG vann alla tre omgångarna! Ganska sjukt då jag alltid har megaotur i spel. Settlers omgången vann jag dock bara för att vi teamade upp alla tre mot Emil när han var nära på att vinna, riktigt snälla va vi som på en omgång byggde sex vägar bara för att stänga in honom. Ola som var körd då han blivit instängd sålde 14 resurser och fick bara tre i utbyte bara så jag och Erik skulle kunna köpa tillräckligt för att stänga in Emil och se till så att jag fick längsta handelsväg. Fullt rimligt.

Jag och Ola kom hem strax efter elva och gick och la oss nästan direkt. Ola började åtta idag nämligen. Dock så har vi en herre som fått för sig att börja härja på kvällarna när vi ska sova. Vid halv två lyckades jag somna tillslut. Ola somnade lite tidigare som tur va då han skulle upp tidigare men Zorro höll honom vaken länge ändå.

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer