Spontanfika

Shopping, Outfit

Ola fick något spontant ryck om att vi borde gå ner på stan och fika. Han var så uttråkad igår när vi bara var hemma i lägenheten idag och nu är min tenta över så då kan jag släppa stressen för ett tag. Vi gick till Ofvandahls, åt kakor och tog en kaffe/choklad, jag i min otroliga färgkombo som vanligt, röda byxor, rosa skor och rosa/lila jacka, helt underbart. Men nu är det vår så släpp färgerna lösa!

Sen gick vi till studentbokhandeln och köpte kurslitteratur, tre exemplar av samma bok. En till mig, en till Ola och en till Anna. Sen blev det Ica mest för att kolla om de hade några bra extrapriser nu när det är ny vecka och sen tog vi en liten omväg i det härligt vädret hem. Jobbet hörde av sig innan vi gick iväg så det blir till att jobba i morgon. Tre pass den här veckan blir det! Varför vara ledig när man är ledig 😉

Så nu är hela veckan ganska fullt uppbokad, gör ett till inlägg snart om allt roligt som händer den här veckan. Jag har iaf en liten lugn stund idag att få varva ner efter tidig tenta i morse, ikväll blir det träning.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer