Städat lägenheten och bestämt möte

Kattunge, Plugg, Lägenhet

Fick nog med att man inte kunde gå barfota i lägenheten utan att det fastnade massa skit under fötterna. Vi ska inte ens prata om hur det är i badrummet där Zorro drar ut massa kattsand hela tiden. Så jag städade och tog fram dammsugaren. Då blir man inget fan hos Zorro men jag la honom och alla leksaker i våran säng medan jag drog runt med dammsugaren i köket/vardagsrummet och toan. Sen passade jag på att sluta de två rummen och då stängde jag dörren till sovrummet så Zorro inte skulle komma och leka med moppen.

I första anblick kan man tro att det är ett äpple, men nej det är en gammal mandarin. Så mycket för att bli bättre på att äta frukt.... Men den är inte så gammal och alla andra som v i köpte samtidigt mår bra så den kanske bara var dålig när vi köpte den.

Efter att vardagsrummet och toan var klar så stängde jag ut Zorro för att göra sovrummet. Ola hade vi planerat vid datorn så han inte skulle bli uttråkad eller vara i vägen. Föredrar att städa själv faktiskt även om man bli glatt överraskad när man är fler och det går så mycket snabbare att göra allt. Jag är dock lite av en perfektionist och vill göra saker på mitt sätt och det skulle vara sluta med att jag gjorde allt igen.

Efter det var klart åt vi rester till lunch medan Zorro flög runt och luktade och härjade. Sen när vi ätit upp så slocknade han i soffan oss. Nu ska jag försöka ta vara på det fina vädret det är idag och hinna gå på en promenad innan solen går ner om mindre än en timme. Har ändå fått ihop cirka 3000 steg av att bara gå runt i lägenheten men svettigt blev det.

Nån gång idag ska vi försöka börja på inlämningen i digital kommunikation. Efter jag städat klart så såg jag att mamma hade ringt och glömde bort att jag skulle ringa henne när jag hade vaknat. Ringde innan lunch i alla fall och vi bestämde möte på onsdag eftermiddag. Vad det handlar om får veta då.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer