Storasyster halvvägs till 50

Födelsedag

Det är ju bara två dagar mellan lillebrors och storasysters födelsedag. I år var det väldig stora kontraster på hur det firades. En enkel hämtmatsmiddag med halva familjen hemma hos pappa med Rikard och Angelica hade hyrt en lokal mitt på stan och bjudit in över 50 pers.

Det var så mycket folk, både vänner och familj, många man inte på jättelänge och några man träffar för första gången. Som en gammal kollega från Ica jag inte sett på många år och ett nytt kusinbarn som kom när vi var ute och reste som jag fick träffa för första gången. Himla kul var det, det är synd att man gör sånt här så sällan för det är så kul att träffa alla.

Lokalen var danscenter i st Pers gallerian och det var himla mysigt. Väldigt bra belysning då det är dans där egentligen och bra ljudsystem. Angelica har ju en sån där ny iphone utan aux utgång så jag fick agera dj under kvällen, vilket gjorde att det blev otroligt få bilder som vanligt dock. Använde Olas mobil och tog lite bilder så har lite att visa upp.

Alkohol fanns det i mängder på både gott och ont. Både jag och Ola hade planerat att skriva omtenta på måndag men eftersom jag har en på onsdag också valde jag bort den på måndag för att satsa på onsdag istället så då kunde man plötsligt vara med hela kvällen och inte vara titta förbi en snabbis som tanken först var.

Angelica hade lagt ihop fem smörgåstårtor som alla uppskattade mycket. Jag äter dock inte smörgåstårta som jag märkte under kvällen att jag inte har någon bra förklaring till varför, jag försökte påstå att det är för att jag inte gillar frukost så mycket vilket är mackor och smörgåstårta är ju typ bara en stor macka men då påstod folk att korv med bröd som jag fick stället för smörgåstårta är som macka med korv på och hamburgare lika så. Nu kan jag försöka lägga till att jag inte gillar kall mat så mycket men jag borde nog kanske ge smörgåstårta en till chans, kaffe är dock något jag aldrig kommer lära mig dricka hur många gånger jag ger det en chans till. Men tillbaka till firandet. Jag fick då äta korv med bröd istället men det hade inte stekts på när det var dax att äta så jag gick in i köket och försökte mig på att fixa det. Men det fanns ingen stekpanna så Angelica tänkte koka korven jag tänkte då att jag lika gärna kan äta den kall, vilket då motsäger det här med att jag inte gillar kall mat.... ja jag är lite hopplös.

Jag fick mitt egna lilla smörgåsbord så att säga 😉 haha där var jag fyndig. I present fick Angelica ett stort korsord för att hon börjar bli gammal och sen ett prosecco-pong för att hon fortfarande är ung, vilket är en idé som jag snott från Angelica själv som hon gjorde till kusin Erik för några månader sen när han fyllde 25. Alltså en sak för att han börjar bli gammal och en sak för att han fortfarande är ung, inte just de sakerna i sig.

Det blev ett stort stå hej och så himla kul det var. Ola drog runt elva för att sluta upp med klassen på vdala medan jag hellre gick ut på bj med alla från vår fest. Vi dansade hela kvällen och det var första gången i riktigt höga klackar för mig på länge, hade ju inte tänkt gå ut från början så tänkte att det skulle funka med klackskorna. Jag hade gärna velat att någon tog kort på mig och Ola tillsammans för vi var så tjusiga men det glömde jag helt under kvällen. Han hade kavaj och slips och jag hade en långklänning från Thailand och ett par av mina svarta höga klackar. Under kvällen fick jag så himla ont i fötterna och långklänning med höga klackar var ju ingen bra kombo på krogen, speciellt för mig som är i så mycket rörelse när jag är ute och ska göra allt och tror jag kan göra allt. Var nära på att bli utkastad för jag ramlade runt så mycket, fick tillslut ta av mig skorna för att skona mina fötter vilket är ganska äckligt ute på klubb då golvet ofta är dränkt i spilld alkohol.

Bj stängde vid tre och då drog vi till Max, käkade lite hamburgare och sen hem till oss på "efterfest" jag, Erik, Ola och Anna. Ola gick och la sig ganska snabbt, Erik vart superglad när han fick låna soffan och inte behövde cykla hela vägen hem och Anna cyklade vidare sen, oklart vart dock. Så lyckad kväll, stort grattis Gleckan och tack för en superkväll!

Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer