Stress, ångest och dåligt med sömn

Igår var en seg dag. Hel jobb-tiden gick bra, hann precis med allt jag tog åt mig och behövde inte stressa till bussen. Väl på bussen blev det jobbigt dock. Eftersom jag kom hem ganska sent i tisdags så fick jag inte supermycket sömn och jag är en sån som inte funkar om jag inte får mina åtta timmar. Det märktes på eftermiddagen och kvällen. På bussen hem blev jag trött, stressad över att hinna med allt i sommar som jag skrev om i förra inlägget, stress över att tentorna är på väg och en ny terminsstart. Det har varit så skönt att jobba och få komma hem och bara ledig, släppa jobbet helt som man inte kan göra med plugget. Måste även börja söka efter examensarbete typ nu vilket gör mig ännu mer stressad.

Lillan som växer så det knakar, hon och Zorro håller mig över ytan, vem kan må dåligt när man får umgås med dessa varje kväll?

Så efter att vi ätit middag tog jag en dusch och sen la mig direkt. Klockan var bara halv sju då. Hade velat gå på bio i Långhundra som min mamma håller i, Mamma Mia! Here we go again. Den började dock 17 eller 20 och den första var för tidig för att jag skulle hinna med efter jobbet och den andra skulle göra så att jag skulle komma hem sent igen så blev tyvärr ingen bio. Vid nio vaknade jag och det var fest utanför fönstret. Låg vaken ett tag innan jag insåg att jag nog måste stänga fönstret för att kunna somna om igen så det fick bli en varm natt.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Örsundsbro

Gillar

Kommentarer