Summering av veckan

Det är söndag och veckan är över. I morgon börjar en ny spännande vecka men innan det så kommer en sammanfattning av vad jag hann med att göra och hur det gick med matplaneringen.

✔️ TVÄTTA

✔️ Träningspass (löpning + styrka)

✔️ Börja på nya kursen

✔️ Bli intervjuade

❌ Storstäda

✔️ Ny YouTube-video

Vi hann med allt utom att storstäda. Vi städade lite, öppna ytor, dammsög lite snabbt och pantade men vi har fullt med kartonger i garderoben som ska återvinnas eller ner till förrådet och fullt med återvinning som ska ut. Intervjun vi gjorde kommer jag berätta mer om senare så håll utkik! Som vanligt kan ni klicka på länkarna i listan ovan för att komma till inlägg som handlar om det.

Matplaneringen gick bra, är väl inte lika lätt att spontant ändra i maten när man äter vegetariskt och inte kan lika många rätter. Som ni ser så åt vi alltså vegetariskt och jag fick in två träningspass i veckan så septemberutmaningen är på banan.

Måndag: Tacopaj

Tisdag: Pastasallad

Onsdag: Mozzarella- och spenatlasagne Potatisbullar

Torsdag: Potatisbullar Mozzarella- och spenatlasagne

Fredag: Schnitzel med pommes/klyftpotatis

Lördag: Pasta pomodoro

Söndag: Enchiladas med rotsaker och getostkräm

Idag bjöd på en ny maträtt, enchiladas med rotsaker och getostkräm. Det fanns dock inga färdigkokta rödbetor när vi var och handlade så blev tvungna att koka själva och maträtten tog 50 min längre tid än planerat. Ola trodde inte att receptet verkligen var för så många som det stod att det var så vi gjorde typ dubbla och fyllde bröden alldeles för mycket så det blev svårt att äta. Det var heller inte riktigt så gott som jag hade hoppats men det gick ner.

HÄR kan ni hitta receptet. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag i det avseende att jag fått mycket gjort, men jag har saknat Ola som varit i Enköping.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer