Summering av veckan

Middag

Det är söndag och dags för veckans sammanfattning. Den här veckan har jag jobbat inne på kontoret, himla skönt med lite miljöombyte och att få komma ut och röra på mig både innan och efter jobbet. Men varit lite tröttare på kvällarna än vanligt.

✔️Lägga upp ny YouTube-video

✔️ Jobba inne på kontoret

✔️ Hockey-premiär hos en kollega

➖ Träning (löpning + styrka)

Trots att jag inte hade spelat in klart någon video så lyckades jag få upp en ny på kanalen ändå! Jag och Ola spelade in en för ett tag sedan och sen satt jag hela måndagen och redigerade. Den blev snabbt min näst mest tittade video efter bara fem dagar uppe så om ni inte sett den så gå in och kolla! Ni får gärna prenumerera med så missar ni inga videos i framtiden 😀 (klicka på länken i listan ovan eller sök på Marika Edith på YouTube). Igår var det Hockey hos Dennis, lite utmanande så här i alkoholfria och vegetariska tider men det gick bra och vi hade väldigt kul. Sällskapsspel, hockey, mat, beerpong och annat trevligt.

Med träningen har det varit värre, har skjutit på träningen hela veckan så har blivit tvungen att göra båda passen under helgen. I lördags morse var jag ute och sprang men det gick sådär, blev tvungen att gå sista biten för fick inte ordentligt med luft. Och idag vaknade man med mensvärk och noll motivation så har skjutit på styrkepasset till nästa vecka så ska försöka hitta motivationen till att göra två styrkepass då istället.

✔️Morotsbiffar med potatis

✔️Wrap med veggiebitar

❌Rödbetsbiffar och potatis

Med mycket rester och både AW och Hockey-premiär så har det inte blivit mycket lagad mat här hemma sen vi började med Huel. Det är väldigt skönt att inte behöva laga så mycket mat men ändå tråkigt att äta samma mat så många gånger i rad. En ny maträtt har vi fått till ändå, wraps, receptet hittar ni HÄR.

Ha det bäst!

//Marika

  • Middag

Gillar

Kommentarer