Summering av veckan

Ännu en spännande vecka har lett mot sitt slut. Har haft väldigt mycket för mig i vecka med plugg, träning, besök och annat så har varit en riktig vilohelg. Tanken var att vi skulle tvätta men fanns ingen bra tid ledig så har bokat det till nästa vecka istället.

❌ Tvätta

✔️ Fortsätta webb-programmeringskursen

✔️ Få besök av syrran och mamma

✔️ Lägga upp ny video

✔️ Träna (löpning + 2x styrka)

✔️ Spela discgolf

I onsdags hade vi besök hela dagen av mamma och syster vilket var väldigt mysigt. Annars har det varit mycket plugg och videoredigering så mycket tid framför datorn. Jag sköt ju på mitt styrkepass förra veckan så har tryckt in två pass den här veckan och avklarat båda, vi var dessutom ute och spelade diskgolf i två timmar igår så har fått lite tid ute i sista värmen innan hösten kommer på riktigt.

✔️ Rödbetsbiff

❌ Zucchini- och Kikärtsgryta

❌ Jordnötsgryta

Vi har varit lite flexibla med maten den här veckan. Vi åt ute när Jessica och mamma var här och Ola hittade en annan maträtt han ville testa. Vi har ätit vegobitar med citron vilket var väldigt spännande. Vi fick tacosug i helgen så vi skjuter på grytorna till nästa vecka, sista dagarna med septemberutmaningen och sen blir det inte endast vegetarisk mat.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer