Summering av veckan

Första veckan tillbaka från semestern är avklarad. Har varit skönt att få vara hemma och komma tillbaka in i rutiner. Jag satte nog lite höga mål på veckan, vad jag skulle hinna med då man är lite extra trött efter de första åtta timmars passen plus att det blev flera vändor av shoppning inför Jessicas fest. Men här får ni en resumé av vad som faktiskt hann göras.

✔️ Tvätta badkaret

❌ Lägga upp nästa Youtube-video

✔️ Storhandla

✔️ Få besök av storesyrran

❌ Löptur

✔️ Fira lillesyrran på 25årsdagen i Långhundra

Det jag inte hann med vad att lägga upp nästa video, har hållt på länge med den här för filmade massor så hade mycket att gå igenom. Den är förhoppningsvis färdigredigerad och kommer upp nu i veckan istället. Har inte heller blivit någon träning, har varit så där otroligt varmt men nu i veckan ska det bli bättre så hoppas att ta upp det igen då. Här kommer veckans matlista på vad vi planerade och vad vi faktiskt åt.

Måndag: Middagsgäster så det får visa sig senare. Blev tacos!

Tisdag: Lasagne (veg) Baugett med tonfiskröra (fisk)

Onsdag: Kyckling i sötsur sås Mozzarella- och spenatlasagne (veg)

Torsdag: Baguette med tonfiskröra (fisk) Kyckling i sötsur sås

Fredag: Hamburgare Kebab och pizza ute

Lördag: Grillat hos pappa

Söndag: Hemgjord pizza

Höll oss till nästan rätt rätter iaf med lite omvänd ordning plus att vi var lite för hungriga på shoppningturen i fredags och åt ute istället.

Det blev en ny rätt nu i veckan som vi aldrig lagat förut, kyckling i sötsursås (bilden uppe till höger). Blev himla lyckat så det kommer garanterat lagas igen. Annars så var det inte så avanserat matvis första veckan tillbaka, åt ute både fredag kväll och lördag lunch för att hinna med mer förberedelser inför Jessicas fest på lördagen. Nu går vi in i vecka två efter semestern och förhoppningsvis kommer man vara mer van vid jobbtimmarna den här veckan, planeringen kommer upp strax!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer