Superduperdagen blev till kväll

Fest, Spel

Dagen gick väldigt fort igår och helt plötsligt (efter tre förlorade settlers omgångar, några nästsistplaseringar i Mario Kart och lite kortspel) så var klockan fyra och vi hade inte ätit lunch än. Vi beställde pizza och kebab och kebaben kom i en väldigt fin kartong istället för inlindad i folie som de brukar vara. Jag lyckades bara få i mig en slice av pizzan och de var både lunch och middag, vilket kanske inte är så bra när man har en heldag med alkohol.

När klockan blev sju så cyklade jag hem för att mata Zorro, blev kvar hemma i ungefär två timmar och tvekade mycket på att cykla tillbaka. Skulle kanske bara stannat hemma så hade man nog mått lite bättre idag för det blev en hel del shottar när jag kom tillbaka till Nils på nästan tom mage.

Har absolut ingen aning om när vi kom tillbaka hem igen, vi gick hela vägen hem då Erik skulle sova hos oss och han hade ingen cykel. Dock så gick jag med cykeln så fick nog inte ihop några steg till stegräknaren för det, glömde även mobilen hemma hos Nils så kan inte kolla på den om jag fick ihop fler steg. Men det var en riktigt kul dag, trotts alla förluster i spelen.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer