Superduperdagen V

Fest, Brunch

I lördags var det partaj för hela slanten, tanken var att det skulle börja med en busstur till Nils vid tio men våra katter går på pendlartid.... Vi blev därför väckta vid halv sju och Zorro lät oss inte somna om. Så vi kollade på serier, duschade och fixade oss. Vid strax efter nio kom Callefille som man inte sätt på hur länge som helst och vi tog bussen tillsammans. Även fast vi varit vakna så länge så glömde jag att äta frukost och när vi kom fram skulle det gräddas pannkakor innan det gick att äta.

Pannkaksfrukost stod på schemat och O'boy-mintuu är ju givet! Jag hade dock otroligt mycket energi för att vaknat tidigt och inte ätit på flera timmar på morgonen från åtta och till vi åkte hemifrån så sjöng och dansade jag runt lägenheten och när vi kom till Nils så hade jag svårt att sitta stilla. Vi skulle ha haft med oss Wii så vi kunde spela mariocart men det glömde vi förstås. Ola försökte få mig att åka hem och hämta det men jag sa sten nej. Sen kom jag på en rolig grej! Jag kunde springa hem och hämta! och sen kunde alla gissa hur lång tid det skulle ta för mig att springa! Så klart jag gjorde det med, hela vägen dit och hela vägen hem.

Kollade först i efterhand att det var 2,7 kilometer enkelväg så 5,4 kilometer sprang jag och det tog ungefär 40 minuter. Med bara pannkakor, en cider och lite O'boy-mintuu i magen så var det helt okej ändå. Så även fast alla träningar blev inställda den veckan så fick jag ändå lite träning, skojar inte ens om träningsvärken jag hade på söndagen.....

Dagen bestod av Mariocart, beerpong, kort, datorspel och massa annat kul. Ni ska bara veta hur grym jag var på beerpong! vann mina sex första matcher och de fyra första var ren utklassning. Sen blev det lite mycket av det goda och jag örlorade de två sista men hade ninte bra streak ändå. Man förstår aldrig hur tiden kan gå så fort såna här dagar. Helt plötsligt var klockan två och vi skyndade med sista bussen hem. Underbar dag!

Ha det bäst!

//Marika

  • Fest, Brunch
  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer