Svärföräldrar på besök

Middag, Gäster

Förra helgen var Olas föräldrar nere och hälsade på. De kom på lördag lagom till lunch så vi gjorde en vegetarisk lasagne som vi åt tillsammans. De hade stannat på ett fik och hade med sig efterrätt som vi tryckte i oss. Kommer inte riktigt ihåg vad allt var men det var olika smaker på alla semlor.

Sen tog vi oss en lång promenad, från vår nuvarande lägenhet till den nya så att de skulle få se vart vi ska flytta. Tog en liten omväg på vägen hem och kom upp i 5 kilometer skulle jag tro.

Sen tog vi oss till hotellet där Ewy och Lasse skulle bo över natten. Rummet var verkligen speciellt då man först kom in i badrummet när man klev in genom dörren med badkar på ena sidan och dusch på andra med ett eget litet rum för toan, tur var väl det.

De hade utsikt mot stora torget nedanför där granen fortfarande stod påklädd och fin. Det blev lite chips och kortspel på rummet innan vi gick mot restaurangen.

God man i mängder blev det. Det var samma ställe som vi åt med mamma och Jessica när de var nere och det var lika gott den här gången. Nästan helt själva på hela restaurangen var vi, kom bara några som hämtade upp mat lite då och då.

Efter maten blev det kaffe och en liten stänkare för de andra och jag tänkte att jag skulle ta mig en liten efterrättigare drink. Det blev en orgasm som de tydligen hette här 🤭 En mjölkdrink men den smakade typ verkligen bara mjölk, det är nog den sista drinken jag skulle döpa till orgasm 😅 Till kaffet blev det en efterrätt som vi delade på allihopa, friterad choklad! Himla speciell men ganska gott faktiskt.

Sen var vi på hotellrummet en stund innan vi åkte hem. På söndagsmorgonen blev det hotellfrukost men missade att ta nått kort, lika gott och härligt som vanligt.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer