Sverige-Danmark

Fotboll

Matchen började 19.45 så efter buffén och lite spelande var vi på väg till Freinds för att kolla på när Sverige möter Danmark i en vänskapsmatch inför VM. Det började bra med en öl i handen, hög musik i högtalarna och lagen som värmde upp på planen, humöret var på topp.

Tyvärr så blev det en riktigt tråkig match men totalt fyra skott på mål (totalt från båda lagen) och inte ett enda mål. Riktigt seg match tyvärr, tänker ju att det är en träningsmatch så då ska man väl testa det man tränat på, verkade dock som att båda lagen bara tränat defensivt....

Sjukt ful man va på gruppbild, men bjuder på den.

Det var mer fokus på att göra flygplan av de gula och blåa lapparna som man fick vid stolen och skulle hålla upp när laget gick in. Flera av flygplanen hamnade inne på planen och att de ropade i högtalarna om att det var förbjudet att slänga in saker på planen verkade bara trigga publiken. Det var typ mer intressant att kolla på hur långt flygplanen kom än att kolla på matchen. Sällskapet var ändå trevligt och buffén var gudomlig så en klart godkänd kväll ändå. Vi alla höll på att somna på tåget hem dock.

Den danska klacken var inte speciellt stor även fast Danmark ligger så nära. Men det var ju också bara en vänskapsmatch. Totala publiksiffran var strax över 41 tusen ändå. Alla bilder är tagna med min kamera och för att sitta så högt upp och lång från spelet så tyckte jag bilderna med väldigt mycket zoom blev bra ändå! Lite suddiga men ändå väldigt bra. Man kan säkert ha något annat läge på, som jag inte lärt mig än, för att det ska bli bättre men jag lär mig snart.

Ha det bäst!

//Marika

  • Fotboll
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer