Tacksam för att jobba inomhus dagar som denna

Jobb, Nyårslöfte

Jag uppskattar verkligen den ventilation som min arbetsplats kräver såna här dagar. Det är stekhett ute och typ varmare inne och när man står i solen så smälter man bort på riktigt. Man ligger i sängen under natten med fönstret öppet och det finns en timme där runt fyra då det är bekväm värme i rummet annars ligger man och småsvettas. Så att det är 20 grader i lokalen jag jobbar blir man väldigt lycklig över, speciellt då man måste ha långbyxor och långärmad. Man kommer in och fryser nästan.

Vi satte oss ute första rasten vid nio då termometern sa 22 grader men det var för varmt så vi blev tvungna att gå in. Att folk satt ute på lunchen när det var 31 grader ute och solen ligger på där, de kan inte vara mänskliga. Nu sitter jag på bussen hem och självklart råkade jag sätta mig på solsidan. Jag stör mig verkligen på människor som ställer sig på busshållplatsen när det finns en liten rastplats precis bredvid man kan stanna på så bussen får ont plats att stanna som den ska. Att åka fem meter till fram hade också varit bra men nej mitt på så det blir en trafikfara.

Det dryga med att använda stegräknaren i mobilen är att jag bara kan kolla en vecka i taget. Det går inte från måndag till söndag utan från sex dagar bakåt och den dagen man är på. Det betyder att jag måste kolla söndagskväll när jag lägger mig för att få rätt antal steg för veckan vilket jag alltid glömmer. Det går inte att gå en dag bakåt utan man får se tisdag till måndag om man kollar på måndag som jag gör nu. Ovan är då tagen idag så dagens steg räknas med istället för förra måndagen. Gick lite mindre i måndags så hamnade bara på 44905 steg egentligen men de här ser ju bättre ut 😉 Nu ska jag hem till mina små älsklingar och hoppas att Albert inte låtit de döda varandra 😄

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer