Tacos-tisdag med träning

Fotboll, Middag, Skola

Andra föreläsningen var i reglerteknik 2 och den kursen hålls på engelska. Efter första 45 min har man alltid en 15 min paus och redan i pausen var vi alla helt slut. Anna är förkyld och jag har ju redan varit på den här föreläsningen för ett år sedan så när Ola föreslog att vi skulle åka hem i pausen så var jag för det. Första är ändå bara om hur kursen är upplagd och introduktion till kursen och allt sånt finns redan på hemsidan så vi kände att vi kunde åka hem och vila istället.

När jag kom hem kändes det som att huvudet skulle explodera, har helt glömt bort hur jobbigt det är att plugga. Min träning skulle börja vid halv sju i Lagga och efter jag lagt mig i soffan ville jag inte resa mig. Behövdes en seriös omladdning för att ta mig upp igen. 10 minuter innan jag ska gå ut genom dörren så bli mamma och Bosse klar med tacosen.... Jag kunde ju inte bara åka när det såg så gott ut så jag tryckte i mig en snabbt som fan innan jag skulle åka.

Träningen gick ändå ganska bra fast jag trodde jag skulle få håll på en gång. Mina nyköpta strumpor är dock lite för små så mina vader klarade inte av träningen så bra, speciellt med den krävande uppvärmningen. Fick en liten smäll på min fot med som gör lite ont nu men det går nog över snart. Match på söndag, så taggad! Drog i mig en tacos när jag kom hem igen också, så gott med tacos. Fortfarande inte fått något meddelande från V-dala så blir nog inflyttning först på fredag tyvärr. Jag som går 10-17, blir svårt att hinna med en inflyttning då och senare på kvällen får vi finbesök. Nu är det sovdax.


Ha det bäst!

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer