Tatuerade!

I söndags vid 14 hade vi bokat tid med våran barndomskompis Emma som bodde granne med oss under hela våran uppväxt. Hon har börjat utbilda sig till tatuerare och jag och Jessica har ju snackat i flera år om att vi ska skaffa en tatuering tillsammans. Det var motivationen vi behövde för att faktiskt gå igenom med det. Efter många funderingar och flertalet helvändningar på motiv så var det äntligen dags.

Jessica var först ut, hon valde att sätta den på skuldran där den är lätt att dölja men ändå går att visa om man skulle vilja. Jag satte min på insidan av vänstra överarmen som också är ett relativt diskret ställe. Efter att Jessica var klar och Emma hade dragit första draget på min tatuering så avslöjade hon att det var ett ondare ställe att tatuera sig än de Jessica valde. Jag tänkte att närheten till benet skulle vara ondare men insidan av armen har så tunn hud och mycket nerver att det är lite värre. Tänker att jag inte säger något innan det är försent, bra val Emma!

Bjuder på den extremt charmiga bilden uppe till höger när Emma träffade nån nerv och det ilade ut i hela armen.

Men nu är det gjort, en tatuering som representerar oss och våran relation. Jag förstår varför folk kan bli beroende av sånt här men jag ska inte göra så många, kanske blir någon liten till i framtiden.

Ha det bäst!

//Marika

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Det här är ju SÅ fint, så betydelsefullt liksom! Kan tänka mig att det gjorde ont, men så värt det!! :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
MarikaEdith
MarikaEdith,
Ja det blev riktigt bra! Det gjorde inte lika ont som jag trott men det kom också i omgångar, helt klart värt det! 😄❤️
nouw.com/marikaedith