Tävlingsrik dag, både vinst och förlust

Dagen började med att se pojkens pappa krossa Uppsala i bowling. Ungefär så som det brukar se ut när jag bowlar, bara massa strikes och spärrar. Nää, inte riktigt kanske, haha. Hann inte se hela första matchen men de vann båda fick jag höra från Ola. Jag blev tvungen att dra tidigt för att spela min egna match.

Var en väldigt jämn match. Våran målvakt som vi brukar få låna av vårat division 3 lag var tvungen att hoppa in på deras match då första målvakten blev sjuk så i matchstart stod vi utan målvakt. Idag slapp jag utan Angelica fick hoppa in istället. Gjorde en kanon första halvlek i målet som slutade 1-1. En liten målvaktstabbe gjorde att de fick första målet gratis men ett superlångskott från Vilma kvitterade snyggt från vår sida. Amanda kom springandes från deras match och hoppade in i andra halvlek så angelica fick spela ute. Trotts den jämna matchen och alla våra chanser så fick vi inte in något mer mål. De fick turen igen att vi gjorde en dålig hempass som de kunde trycka in.

Ett fint mål fick de också men resultatet på 1-3 känns inte alls rättvist. Vi hade många fler chanser medan de hade två dåliga passningar av oss och en jäkla massa långbollar. Jag började på högermittfält, fick ganska tidigt kliva upp på forward men när vi kvitterade klev jag av för mina benhinnor var dryga plus att underställströjan satt för hårt i halsen så kunde inte andras ordentligt. Andra halvlek, när tröjan var av, spelade jag forward, fick sen gå in på mittmitt. Är inte supersäker där men tyckte jag gjorde en bra insatts ändå. Med tio minuter kvar fick jag en smäll på mitt opererade knä, fick kliva av men jag kan typ gå så det är nog ingen fara.

Man hade en del heta chanser, synd att man inte fick in den.

Var en rolig match ändå men hade varit kul om matchen nån gång speglades i resultatet. En sista match innan vinteruppehållet spelas nästa helg och vi ska ge allt vi har. Så långt vi har kommit som ett lag i år är otroligt, började från början där vi inte kände varandra bra alls och nu spela vi tillsammans som ett lag, jag vet att nästa år kommer vara ett bra år för oss.

Ha det bäst!

//Marika

  • Nära Rackarbergsgatan , Uppsala

Gillar

Kommentarer